NÁŠ TÝM
Philippe Jansa
šéfkuchař / majitel
Věnuje se gastronomii celý život. Jako kuchař již začínal v hotelu svého otce. Dále se přesunul do zahraničí, kde sbíral své zkušenosti nejen v restauracích, ale i ve velkých hotelech. Následně se přesunul do managementu hotelů, kde působil i mimo jiné v hotelu Paříž Praha po dobu 12ti let na pozici F&B manažera.
Řídil provoz restaurací Sarah Bernhardt a Café de Paris a mnoho dalšího.
Sarah Bernhardt restaurant pod vedením Philippa Jansy získala několikrát hodnocení nejlepší restaurace v Česku. Nikdy ale nepřestal cestovat a navštěvovat ty nejlepší restaurace na světě. Následně pracoval na několika velkých gastro projektech než se konečně usadil ve své restauraci L’Avenue, kde je opravdu šťastný.
Nejraději připravuje pro své hosty pokrmy, které sám miluje.
Tomáš Komberec
barista
Je náš poradce přes kávu a dlouholetý kamarád.
Kateřina Kovalovská
architektka
Tvůrce našeho prostoru. Kateřina je architektkou, která pracuje na mnoha restauračních a hotelových projektech a našla si prostor z čistého přátelství i pro nás.
Je duchem každého zásadního setkání u nás.